Bio.bg

Събития

Bio.bg / Събития / Новият биомаг

Новият биомаг

Новият биомаг

Първият магазин в България само за био храни отвори врати на площад Журналист в София.

Магазинът се намира на площад Журналист №1. Работи от понеделник до пътек: 8 – 21ч., събота: 10 – 18ч., неделя: 10 – 16ч.
Биомаг предлага единствено сертифицирани био храни. Всичко в магазина е био.
В Биомаг са се опитали да съберат всички био продукти, които се предлагат и произвеждат в България. Допълнително внасят някои основни храни, за да предложат пълен избор от качествени и здравословни био храни, събрани на едно място.
В Биомаг имате избор от над 600 сертифицирани био продукта. Предимно български, гръцки, немски, австрийски и холандски производители. От българските производители ще намерите всички продукти на harmonica, Гимел, Булгардина. Има редовни доставки на български био плодове и зеленчуци. Има и био-динамични продукти. Диабетици и хора, алергични към глутен, също ще намерят много подходящи неща. Всеки ден се предлагат дегустация в магазина на избрани продукти.
Предлагат сертифицираните козметични продукти на Logona и Primavera, почистващи и перилни препарати на AlmaWin, книги, тениски и чанти на Горичка.бг.
В магазина са заредени над 150 био продукта за бебета и деца от HIPP, Sunval, Milupa, Pfanner. Пелени за многократна употреба BambinoMio, перилни препарати и детска козметика.
Цените на продуктите не са по-високи от тези, на които се продават в големите вериги супермаркети в София.
Магазинът е заел мястото на легендарния месарски магазин от площад Йорданка Николова, който е бил един от най-добре снабдените магазини през 80-те години и е привличал хора от целия град. Това е и първият магазин с алуминиева дограма в София.
Идеята на проекта за реконструкция на магазина е да запази възможно най-много от духа на мястото. Опитали сме се да създадем приятно и уютно място за пазаруване, запазвайки детайли от стария интериор, като плочките с червената фуга, старите „луни”, докарани от Запада през 1984 г., първата алуминиева дограма в София, хладилната витрина.
Телефон: 0886 601 152
Е-мейл: info@bio-bulgaria.com

Био България ООД

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *