Bio.bg

Събития

Bio.bg / Събития / Био изложение

Био изложение

Био изложение

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира българското национално участие в Международното изложение за биологични продукти BioFach 2008. Кой може да се включи?

Най-голямото специализирано международно изложение за биологични продукти, BioFach, ще се проведе между 21 и 24 февруари в Нюрнберг, Германия. BioFach е със силно изразено международно участие. На изложението ще бъдат представени фирми от следните области: биологични храни, други натурални продукти, биологично земеделие и маркетинг, медии и услуги, нови продукти.

През 2007 г. в изложението са участвали 2 565 изложители, от които 68 % са чуждестранни участници, разположени на обща изложбена площ от 41 823 кв.м., като посетителите на изложението са били над 45 500. Основните интереси на посетителите са били в следните сфери: плодове и зеленчуци, биологично земеделие и маркетинг, мляко и млечни продукти, суровини, месо и месни продукти, хлебни изделия, замразени храни, вино и др.

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира участието на български фирми на национален щанд от 75 кв.м.

Условия за участие
Необходими документи

Още статии от Bio.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *