Bio.bg

Събития

Bio.bg / Събития / Био Горичка

Био Горичка

Био Горичка

Днес стартира bio.gorichka.bg – сайт за феновете на "био" в България. Крайно време беше да има такъв сайт, нали?

Не знам дали сте обърнали внимание, но био храните набират все по-голяма скорост и в България. Вече няколко софийски супермаркета поставят специални табелки на всички био продукти. И за моя радост, тези табелки са все повече и повече. На практика вече има доста приятен избор от продукти. Плодове и зеленчуци, зехтин, мляко, мед, сладко, дори сладолед. Скоро сигурно ще се появят малки магазинчета само за био продукти. Това означава, че все повече земя се сертифицира и се обработва по такъв начин, че да запази почвата, биоразнообразието и здравето на хората.

За всички, които като нас в Горичка, се радват на тези новини, решихме да отделим всички "био" теми в отделна страница – bio.gorichka.bg.

На новия адрес сме събрали полезна информация от типа на "Често задавани въпроси", "10 причини да се храним с био храни", лога на по-известните био сертифициращи организации, а съвсем скоро ще пуснем и каталог с всички био продукти, които могат да се намерят на българския пазар. С други думи bio.gorichka.bg е сайт за феновете на био стоки.

Био Горичка


Warning: Use of undefined constant wp_related_posts - assumed 'wp_related_posts' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/biobgx6f/subdomains/blog.bio.bg/wp-content/themes/bio.bg.2014/single.php on line 42

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *