Bio.bg

Готвене

Bio.bg / Готвене / Що е то печени праскови?

Що е то печени праскови?

В края на лятото решихме, че е време за нещо хем по сезона, хем по-интересно. Затова, ето доволно любопитната и още по-лесна рецепта, упомената в заглавието:)

Какво ти трябва

 

  • 1 ч.л. зехтин
  • 1 ч.л. лимонов сок (прясно изцеден)
  • 2 праскови, разполовени
  • ¼ ч.к. канела
  • щипка черен пипер

Какво да го правиш

 

Разбъркай зехтина и лимоновия сок, намажи прасковите със сместа. Подправи с канелата и пипера, сложи на грила за 3 минути, обърни и още 3 от другата страна. Остави ги да изстинат малко и нарежи на тънки парченца.

М-м-м.


Warning: Use of undefined constant wp_related_posts - assumed 'wp_related_posts' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/biobgx6f/subdomains/blog.bio.bg/wp-content/themes/bio.bg.2014/single.php on line 42

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *